okt 28

Wayne Hodgings van Autodesk heeft vandaag weer een inspirerende sessie georganiseerd. Net als vorig jaar had hij het over het Snowflake effect. Dit gaat uit van massale personalisatie.

Voor meer info over deze sessie kun je ook mijn verslag volgen op www.e-learning.nl

Vandaag heb ik voor het eerst mijn compacte HD videocamera van Kodak uitgeprobeerd. Het valt me helemaal niet tegen. Toch wel mooi dat je het apparaatje direct middels een uitklapbare USB-stich direct aan je Mac of PC kunt koppelen. Ze de website van Kodak om meer over dit product te lezen.

Omdat ik vandaag ook nog spontane Pecha Kucha heb gemaakt laat ik het vandaag even bij het posten van een kort interview met Hans de Zwart over de eerste echte en hele lange dag Learning 2008 (zie zā€™n blog voor meer relevante berichten over Learning 2008).

Aan Hans de Zwart stelde ik wat vragen:

4 Responses to “Learning 2008; Sneeuwvlok”

 1. […] content. My ex-colleague Marcel de Leeuwe has just bought a similar device and has used it to interview me (in Dutch) about my thoughts on the conference: a very quick method that still produces decent […]

 2. Marcel de Leeuwe schreef:

  Dank Hans,

  En voor de snelle bestellers: helaas is deze gadget nog niet verkrijgbaar in Nederland. Amazon en Kodak sturen het ook niet naar de EU. Erg jammer. Later zal ik nog wel een review schrijven, het liefst afgezet tegen de Flip (ook niet officieel verkrijgbaar in NL) en de Creative Vado (wel te koop in NL voor 100 ā‚¬.

  Marcel

 3. Rens schreef:

  Hallo Marcel,

  Wat leuk om jou weer bezig te zien en dan nogwel met onze eigen Moodle predikant van de vrijgemaakte hervormingsgezinde open source LMS gemeente.

  Ik ben licht jaloers dat jullie er dit jaar weer rondlopen, dat begrijp je natuurlijk wel. Ik denk nog vaak terug aan onze autorit van vorig jaar en het uitproberen van alle knopjes, toch grote frustratie van Erika.

  Tot binnenkort!

  Rens

 4. Marcel de Leeuwe schreef:

  Hoi Rens,

  Toen we gisteren in de taxi zaten naar Barak Obama (zie mijn volgende post) heb ik het nog erover gehad dat we opeens de dame van de alarmcentrale door de auto hoorde praten šŸ˜‰

  Jammer dat je er deze keer inderdaad niet bij kon zijn. In ieder geval in 2018 moeten we er allemaal zijn. Zie http://www.learning2018.com

  Hartelijke groeten, tot snel.

  Marcel

Leave a Reply

preload preload preload