jun 21

Vorig jaar is het prima leesbare boek De Plakfactor uitgekomen. Zoals al eerder gezegd is het een goed boek dat snel duidelijk maakt hoe uw boodschap door anderen kan worden onthouden.

De Volkskrant verkoopt het boek via de site en men kon een korte e-Learning module bekijken als kado bij een abonnement op Volkskrant Banen. Om die reden heb ik een abonnement genomen. Gelukkig heb ik de uitgave nooit ontvangen.

Nu is echter de eerste online cursus van de Volkskrant vrij te bekijken. Zeker de moeite waard!

U kunt eerst een inleiding bekijken, maar u kunt ook direct naar de eerste les van de cursus gaan.

4 Responses to “Online cursus Plakfactor!”

 1. Patricia schreef:

  Bedankt voor de tip! Het boek zelf vond ik namelijk helemaal niet fijn om te lezen. De inhoud wel, maar de zinsopbouw verloopt niet natuurlijk.

 2. Marcel de Leeuwe schreef:

  Hoi Patricia,

  Ja, is wel aardig he? Ik kan me wel vinden in je kritiek op de leesbaarheid. Ik heb eerst de originele Engelstalige versie gelezen en die was wel wat beter. En heeft ook nog een p(l)akkendere omslag.

  Hartelijke groeten, Marcel

 3. marcel

  weet jij waar ik die online curses plakfaktor nog kan vinden? bij vk banen is hij weggehaald, en mij boeide het wel..

  graag tot hoors,

  ingeborg van meggelen

 4. Marcel de Leeuwe schreef:

  Hoi Ingeborg,

  Helaas heb ik pas geleden nog uitgebreid gezocht naar de online cursus en helaas niet gevonden. Hij was destijds ook niet te downloaden (zat o.a. veel video bij). Ik denk dat ik even contact opneem met de Volkskrant of ze dit toch beschikbaar willen stellen.

  Als ik iets meer weet dan laat ik het je horen!

  Hartelijke groeten, Marcel

Leave a Reply

preload preload preload