nov 24

_LearningHet congres Learning 2013 is al weer een paar weken afgerond. Nu zijn er veel foto’s, video’s en andere bronnen beschikbaar.

Mijn foto’s

Zelf heb ik zowel foto’s als video’s gemaakt. De foto’s zie je hieronder als Flickr slideshow en op deze Flickr pagina vind je de hele set aanklikbaar en deze link brengt je direct naar de slideshow op Flickr. Alles is gepubliceerd onder Creative Commons licentie dus te gebruiken.

Foto’s die gemaakt zijn door de fotograaf van Learning 2013 vind je op de Smugmug pagina. Ook zijn de grafische notulen van de plenaire sessies beschikbaar via de Learning 2013 site en Smugmug. Een Twitteranalyse vind je hier. Video’s vanuit Masie volgen nog.

Gesprek met Elliott Masie

Mijn voormalig collega Rens van Wingerden stelde na afloop van Learning 2013 een paar vragen aan Elliott Masie.

Leave a Reply

preload preload preload