sep 27

Ben je benieuwd hoe je favoriete blogger of mede-blogger nu in het echt is en heb je zin in gepassioneerde discussies over leren? Op 10 november 2008 wordt het Nederlands-Vlaamse Edublog etentje georganiseerd en iedereen is van harte welkom. Jeroen zegt hierover:

Op 11 en 12 november 2008 vinden de SURF Onderwijsdagen plaats. Bijna traditiegetrouw vindt aan de vooravond, maandagavond 10 november 2008, hèt Nederlands-Vlaamse Edublog diner plaats. Bloggers en niet-bloggers gaan in Utrecht een hapje eten (kosten voor eigen rekening). De bindende factor is een gemeenschappelijke interesse in onderwijs/leren, weblogs in het bijzonder en Social Software in het algemeen.

Wil je ook aan de vooravond van de Surf Onderwijsdagen 2008 (dus op maandag 10 november aanstaande) in Utrecht rond 19:30 uur een hapje te gaan eten met collega Edubloggers, meld je dan aan. Je hoeft zelf geen weblog bij te houden om deel te nemen.

De lijst met edubloggers die zich al hebben aangesloten vind je op de wiki van Fontys (dank je Jeroen). Hier kun je je ook inschrijven of je kunt gebruik maken van dit invulformulier, dat is nog gemakkelijker.

Smakelijk leren!

5 Responses to “Lerend eten voor edubloggers”

 1. Jeroen van Beijnen schreef:

  Nu moet ik wel eerlijk bekennen dat ik de tekst voor de aankondiging van het edubloggers diner schaamteloos overgenomen heb van vorig jaar 😉
  Eer wie ere toekomt. Deze tekst is oorspronkelijk geschreven door Wilfred Rubens.

 2. Marcel de Leeuwe schreef:

  @ Jeroen,

  OK, maar jij was hem deze keer te snel af.

  Jeroen: + 2 punten

  Wilfred: + 2 punten

  In ieder geval leuk dat het dit jaar weer georganiseerd wordt, daar gaat het om en jij hebt de handschoen weer opgepakt. Dank!

  Hartelijke groeten,

  Marcel

 3. Karin Winters schreef:

  wat een tof plaatje, mag ik die ook even bloggen dan is de energie niet voor niks geweest.

 4. Marcel de Leeuwe schreef:

  Ha Karin,

  Tuurlijk! Geen probleem hoor, ik zie je morgen.

  Hartelijke groeten, Marcel

 5. […] vond vandaag  een prachtige bewerkte foto voor het Edubloggers etentje van morgen.  Zou Marcel er speciaal lettervermicelli voor in een kippensoepje gegooid hebben? Wat dan ook, hieronder de foto […]

Leave a Reply

preload preload preload