mei 29

Per 1 juli ga ik werken voor Noordhoff Uitgevers (het vroegere Wolters-Noordhoff). Na bijna 5 jaar met veel plezier voor Stoas te hebben gewerkt ga ik in een andere sector verder. Bij Noordhoff werk ik als Uitgever Multimedia en ben in deze functie verantwoordelijk voor het ontwerpen en ontwikkelen van alle digitale leermiddelen voor het basisonderwijs.

Ik kijk er erg naar uit om voor deze doelgroep aan de slag te gaan. Na de pabo heb ik weinig hiermee te maken gehad en heb altijd e-Learning oplossingen voor volwassenen gemaakt.

Graag wil ik mijn Stoas-collega’s bedanken voor de dingen die we samen hebben gedaan! Ik heb genoten van de professionals met passie voor het vak. De komende maand zal ik nog met veel plezier mijn steentje bijdragen aan de nieuwe ontwikkelingen binnen Stoas.

Mocht iemand nog goede ideeën hebben zodat ik weer thuis raak in het basisonderwijs en/of in de uitgeverij branche: alle tips zijn welkom!

13 Responses to “Nieuwe baan”

 1. Hans de Zwart schreef:

  Hoi Marcel,

  Ik wil jou ook bijzonder hartelijk bedanken. Je bent een unieke collega geweest in de manier waarop je op ongelooflijk degelijke wijze verschrikkelijk vernieuwend bezig bent geweest (degelijkheid en vernieuwing gaan zelden goed samen).

  Ik zal je missen…

  Hans

 2. Marcel de Leeuwe schreef:

  Ha Hans,

  Eeeeh, ja, goh…….dank je voor je mooie woorden!

  En het missen is geheel wederzijds. Maar we gaan elkaar zeker nog tegenkomen. En ik hoop via Twitter en andere kanalen nog vele originele nieuwe inzichten van je mee te krijgen.

  Hartelijke groet, Marcel

 3. Gefeliciteerd met je nieuwe baan Marcel.
  Maar dit had je toch al aangekondigd in de mindmap waar je in je vorige bericht naar verwees 😉

  Ik ben nu al benieuwd naar de weblogberichten die over de laatste ontwikkelingen binnen het basisonderwijs spelen!

 4. Marcel de Leeuwe schreef:

  Hoi Jeroen,

  Dank voor je felicitaties! Enne, die mindmap is niet door iedereen zo goed bekeken vrees ik 😉 Dus een wat explicietere aankondiging is wel op z’n plaats.

  Hartelijke groeten, Marcel

 5. Wytze Koopal schreef:

  Veel succes in je nieuwe baan! Wie weet gaan we elkaar daar (ook) tegen komen. You never know!
  Ik blijf natuurlijk je weblog volgen (en Twitter).

 6. Willem schreef:

  Van harte gefeliciteerd met deze switch!
  Een tip die ik je graag meegeef:
  Meld je aan als lid voor:
  http://groups.yahoo.com/group/scholenlijst/
  Deze is bestemd voor iedereen die zich bezighoudt met het beheer van websites voor (basis)scholen en/of actief is in het werken met ICT toepassingen in het onderwijs. Hier vind je een plek waar je je vragen en tips kwijt kunt! Nadat je lid bent geworden ontvang je per e-mail vragen en oplossingen van anderen. En je kunt zelf (ook per e-mail) vragen of oplossingen voorleggen. Zo helpen mensen uit de praktijk elkaar!
  Toevallig ben ik moderator van deze mailinglist en ik kan je zeggen dat er heel veel kennis wordt uitgewisseld. Blader maar eens door een aantal oude berichten…
  Veel succes verder met je nieuwe baan en houdt ons op de hoogte!

 7. Marcel de Leeuwe schreef:

  @ Wytze, dank je wel voor je felicitaties. Zou mooi zijn als we elkaar ook eens niet virtueel tegenkomen!

  @ Willem, dank je voor je felicitaties en voor de tip. Ik heb me opgegeven en afgaande op de berichten die ik heb gelezen biedt deze groep inderdaad veel. Mooi aantal gebruikers en een flinke historie. Leuk.

 8. Rinske schreef:

  Hé Marcel,

  Ik had ’t je al persoonlijk verteld, maar bij deze ook nog eens voor de eeuwigheid: Van harte gefeliciteerd met je nieuwe baan. Jammer dat ik je niet bij WN ben tegengekomen destijds. Veel plezier met m’n oude collega’s. ’t Is goed volk. En succes met de erfenis en de uitdaging om er wat moois van te maken!

  Liefs,

  Rinske

 9. Marcel de Leeuwe schreef:

  Ha Rinske,

  Dank je voor je lieve woorden. Enne, als je de volgende keer bij Noordhoff komt bijpraten dan gaan we samen lunchen.

  Groeten! Marcel

 10. Kaj Rietberg schreef:

  Gefeliciteerd.
  Tip: het weblog computers in de klas, http://www.yurls-blog.net (schrijf ik op, een beetje reclame voor mezelf maar er staat veel op voor het basisonderwijs).

 11. Wilfred Rubens schreef:

  Hoi Marcel,

  Wat een verrassing. Gefeliciteerd. Ben benieuwd hoe het je bevalt. En of en hoe je storytelling, Creative Commons, Open Educational Resources een plek weet te geven in je nieuwe werk.

 12. Marcel de Leeuwe schreef:

  @ kaj: dank je voor je tip, interessant!

  @ Wilfred: dank! En ik kijk ernaar uit om juist die dingen een goeie plek te geven. Wordt voor mij een spannende uitdaging.

  Hartelijke groet, Marcel

 13. Kaj Rietberg schreef:

  @ Marcel, graag gedaan.
  Ik zie dat mijn bericht verkeerd gelezen kan worden, want met computers in de klas bedoel ik dus; http://computersindeklas.web-log.nl van André Manssen.

  Volgens mij is storytelling zeker een plek te geven in het basisonderwijs.

Leave a Reply

preload preload preload