mei 19

Erwin Blom heeft al lang een blog over nieuwe media die ik met veel plezier volg. Soms schrijft hij over nieuwe software, soms over trends, altijd schrijft hij met kundigheid en passie.

Deze keer heeft hij een korte presentatie op zijn blog staan over de kracht van bloggen. De meeste argumenten kan ik goed plaatsen.

Voor mij persoonlijk is er nog een reden om te bloggen: ik leer ontzettend veel door zaken simpelweg op te schrijven. Daardoor zoek je zaken net wat beter uit en structureert de informatie. Op die manier verwerk ik actief mijn kennis en dwing mezelf om een mening te vormen.


De kracht van weblogs from The Crowds on Vimeo.

Erwin komt volgende week overigens naar Stoas om daar zijn visie over, en ervaringen met nieuwe media te delen. Ik kijk er erg naar uit. Mocht je nog prangende vragen hebben over de inzet van nieuwe media, laat het me dan weten!

One Response to “De kracht van weblogs”

  1. elke schreef:

    Als je Erwin Blom een tube mag laten zien:
    wat vind hij van Bissinger vs Leitch?
    Kies hij voor de hartstocht van de blogger,
    of voor het fatsoen en waarheidsgehalte van de sportjournalist?

Leave a Reply

preload preload preload