jan 11

Het College of MultiMedia (CMM) geeft drie workshops op zondag (!) 10 februari 2008. CMM verzorgt allerlei opleidingen op het gebied van multimedia en behalve een open dag proberen ze op deze manier mensen geïnteresseerd te krijgen voor een training of opleiding.

Er zijn 3 verschillende workshops:

  • Workshop 1 – 3D Producer.
  • Workshop 2 – Video Production.
  • Workshop 3 – MultiMedia Authoring.

De workshops duren 2 tot 2,5 uur. In de eerste ga je objecten 3D weergeven inclusief texturing en belichting, in de tweede workshop wordt er middels Final Cut een video gemonteerd en de derde workshop is meer een technische workshop met informatie over CSS, QuickTime VR etc.

Ik heb me net aangemeld en ben erg benieuwd naar de kwaliteit van de workshop en ben zeker geïnteresseerd in een vervolgtraining of korte opleiding. Mijn eerste voorkeur gaat uit naar de workshop over video production. Er wordt dan gewerkt met Final Cut en hoewel ik die al een tijd op mijn MacBook heb staan, ben ik nog niet verder gekomen dan wat tutorials. Mooi moment om het op te pakken.

Wil je ook meedoen dan kun je meer informatie vinden en je online inschrijven op de site.

Leave a Reply

preload preload preload