mei 27

De Roode Kikker (leukste edugame bedrijf in Nederland) gaf het interviewstokje door en onlangs verscheen de Vives, het ‘het vakblad ten behoeve van [ict] vernieuwingen binnen het onderwijs’. Altijd leuk om te lezen en hoewel dit blad zich richt op het regulier onderwijs is er ook voor andere e-Learning professionals veel relevante informatie te vinden.

Een rubriek die in de Vives staat heet portret en deze keer had ik de eer dat Jeroen van den Meiracker met een interview als basis een levendig portret schreef. Ik ben blij met het resultaat! Speciale credits gaan naar mijn zoon Midas van 3,5. Hij heeft de foto van mij gemaakt. Vives had de keuze tussen een formele foto en deze; de eerste gepubliceerde foto van mijn zoon is hiermee een feit. 😉

Je leest het artikel in de papieren Vives of middels de PDF-versie (1,1 MB).

4 Responses to “Met een portret in Vives!”

 1. Douwe schreef:

  Ja, het kan niet anders dat ik hier even op moet reageren, Marcel!
  Je artikel in Vives is leuk om te lezen, en wij vonden het niet meer dan logisch om jou naar voren te schuiven als dé kandidaat voor een stuk in Vives!
  Hopelijk dat we het de komende tijd niet alleen hoeven te doen met informatie over je op papier, maar dat we elkaar geregeld in real life spreken!

 2. Marcel de Leeuwe schreef:

  Hoi Douwe,

  Dank je voor deze reactie! Het was fijn om jullie op te volgen 😉

  En dat IRL samenwerken moet binnenkort gaan lukken. Zoals met jullie afgesproken duik ik over een paar weken graag en diep in jullie concept/systeem. Ik kijk ernaar uit!

  Hartelijke groeten, Marcel

 3. Jeroen Krouwels schreef:

  He Marcel, kwam ik zomaar spontaan jouw artikel in Vives tegen! Wat leuk! Goed verhaal. En: “als leren het ontsteken van een vlam is”, dan ben jij iemand met een lucifer! Succes! Jeroen Krouwels

Leave a Reply

preload preload preload