dec 25

Nu tijdens de (voor de meeste mensen) vrije dagen lijkt alsof het leren even stil ligt. Maar niets is minder waar! Opeens komen de schaatsen weer uit het vet, worden de meest waanzinnige recepten ingezet om het iedereen naar de zin te maken en komen ingewikkelde bordspellen op tafel. Gelukkig kan e-Learning ook hier weer een ondersteunende rol spelen!

Moet je Kerstman spelen?

In Nederland speelt de Kerstman nog een bescheiden rol maar voor de mensen die de hulp-kerstman moeten spelen: op VideoJug kun je een instructievideo vinden die je in een paar stappen uitlegt hoe je in de huid van de Kerstman kunt kruipen.

Op de site zijn ook hele serieuze video’s te vinden. Alleen al rondom het thema kerstmis zijn er bijna 290 How-to-videos te vinden. Zoek je dus nog een _19videotutorial om te komen tot een perfecte bereiding van je diner dan vind je hier vast wat van je gading.

Tenslotte nog een muzikale kerstgroet van Bruce Springsteen. Een niet de geijkte kerstmuziek. Een andere aanrader is de Kerst-CD van Melissa Etheridge (A New Thought for Christmas), nu nog snel te koop via de iTunes Store.

Iedereen erg fijne feestdagen gewenst!

Leave a Reply

preload preload preload